top of page

Verzendbeleid

Levertermijn

De levertermijn is afhankelijk van het product. Een bestelling in België zal steeds geleverd worden binnen een uiterst maximale termijn van twee weken. Echter streven wij ernaar de producten te leveren binnen 5-7 dagen na ontvangst van betaling.

Levertermijnen buiten België kunnen niet vastgelegd worden, wegens factoren die moeilijk te controleren zijn. Indien gewenst kan de Koper hiervoor contact opnemen via hello@voenkstore.com, zodat dit uitgezocht en besproken kan worden.

 

Verzendkosten

Items kunnen telkens gratis afgehaald worden in Dadizele. Verzendmethodes en -kosten verschillen per land en gewicht en worden aangegeven tijdens het afrekenen.

Verzending België: €5,50 naar een thuisadres via postNL.

Verzendkosten voor niet vermelde landen zijn op aanvraag.

 

In geval van een fout leveradres, waardoor het product automatisch wordt geretourneerd aan BEEJOUR, zal er bepaald worden bij wie de fout ligt. Als de fout bij de Koper ligt, zal het pakket opnieuw worden opgestuurd op kosten van de Koper, ongeacht de verzendwaarde. Wanneer de fout bij BEEJOUR ligt, heeft de Koper twee opties: het pakket wordt opnieuw opgestuurd naar de Koper op kosten van BEEJOUR of de Koper heeft de mogelijkheid af te zien van de bestelling waarna het volledige bedrag wordt teruggestort op het rekeningnummer waarmee de aankoop gebeurde.

 

Verantwoordelijkheid

Een pakket dat verloren gaat is niet onze verantwoordelijkheid. Wel zullen wij contact opnemen met de verantwoordelijke koerierdienst en dit voor jou uitzoeken. Wij doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat je pakketje op tijd bij jou geraakt.

bottom of page