top of page

Retourbeleid

De Koper heeft recht op 14 dagen bedenktijd. Tijdens deze bedenktijd zal de Koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. De retour dient steeds op voorhand aangevraagd te worden door een mail te sturen naar kelly@beejour.be. Van zodra deze bevestigd wordt, kunnen de goederen retour worden gestuurd.


Binnen de bedenktijd van 14 dagen mag de Koper de gekochte producten terugsturen zonder opgave van reden, mits dat het gekocht product in goede staat verkeert. Als dit niet het geval is, behouden wij het recht om de retour te weigeren. De kosten en risico's verbonden met de retourzending zijn voor de Koper. Dit houdt in dat BEEJOUR bijvoorbeeld niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde goederen.

Na het correct ontvangen van een retourzending en indien het geretourneerd product in goede staat verkeert, wordt het volledige bedrag van de geretourneerde producten (zonder verzendkosten) binnen de 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee de producten zijn aangekocht.


Volgende artikelen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht:

  • cadeaubonnen

  • abonnementen

  • items die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd;

  • items die persoonlijk zijn van aard;

  • items waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft

Retouradres: BEEJOUR, Menenstraat 86, 38890 Dadizele, België. Verloren gegane pakjes zijn niet onze verantwoordelijkheid.

bottom of page