top of page

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het tot mijn pakketje aankomt?

Het grootste deel van onze producten wordt op bestelling gemaakt, als jouw bestelling op de post gaat krijg je een mailtje van ons. We streven ernaar om binnen 7 werkdagen jouw pakje te versturen en hanteren een maximale levertermijn van 14 werkdagen. Als je bestelling dringend is, neem dan contact met ons op via sociale media of stuur een mailtje naar kelly@beejour.be. Lees hier uitgebreid over ons verzendbeleid.

 

Hoe zit het met verzendkosten, is afhalen mogelijk?

Items kunnen telkens gratis afgehaald worden in Dadizele. Verzendmethodes en -kosten verschillen per land en gewicht en worden aangegeven tijdens het afrekenen. Verzendkosten voor niet vermelde landen zijn op aanvraag.

 

Hoe komt het dat patronen of kleuren enigzins kunnen afwijken per item?

Alles wordt op bestelling of in kleine hoeveelheden met de hand gemaakt om verspilling tegen te gaan. Hierdoor kunnen minieme variaties in kleur en/of patroon voorkomen binnen éénzelfde product. We doen ons best om alles zo uniform mogelijk te houden, maar tegelijkertijd benadrukt dit ook het handgemaakte en unieke karakter van de producten.

 

Van welke was worden de kaarsen gemaakt?

De kaarsen worden gemaakt van paraffine & stearine.

 

Kan ik de kaarsen aansteken of dienen ze als decoratie?

Hoewel de kaarsen ontworpen zijn om te dienen als decoratie kan je ze zeker aansteken. Let erop dat door het design niet alle kaars overal gelijk zal opbranden. Plaats de kaarsen dus voor het aansteken op een vuurvaste schotel met randen om de druipende was op te vangen. Knip het lont telkens tot 0,5 cm om de brandduur te verlengen.

Laat een brandende kaars nooit alleen achter en houd ze buiten bereik van kinderen en huisdieren. Plaats ze niet op een trillend oppervlak of in tocht. Brand ze niet in de buurt van ontvlambare voorwerpen en houd ze vrij van brandbare voorwerpen als lucifers en restjes lont. Laat dinerkaarsen nooit helemaal uitbranden in een kandelaar en doof ze tijdig om brandgevaar of schade aan de kandelaar voorkomen.

bottom of page